Adverteren in Maison Revue?

Maison Revue is een vernieuwend woonmagazine. Het is een sfeervol magazine voor mensen die willen genieten van een exclusief interieur. Een blad met interessante en boeiende artikelen over bijzondere locaties. Een woonwereld van en voor eigenzinnige, creatieve mensen.

Maison Revue is een tijdschrift dat de lezer lang zal bijblijven. Een inspirerende informatiebron
met karakter. Maison Revue toont door ruim opgezette, sfeervolle foto’s, de details die het inrichten van een interieur zo persoonlijk en exclusief maken. Daardoor is het magazine niet alleen voor de lezer interessant, maar ook voor de adverteerder.

U als adverteerder bereikt een geïnteresseerde en koopkrachtige doelgroep die in Maison Revue ideeën opdoet voor de verfraaiing van de woning. De lezer associeert zich met dat segment en dus met uw product. Bij het inrichten van zijn woning zal hij zich dan ook richten tot de adverteerders in ons magazine.

De reportages worden uitgekozen in samenwerking met u. De advertorials en interviews zijn
immers gericht op exclusieve winkels. Uitgezocht met uw deskundigheid op het gebied van wonen, design en lifestyle. Daarnaast zullen er ook woon- en interieurreportages uit Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal in het blad verschijnen; landen die een andere, interessante kijk op interieur en decoratie hebben.

Maison Revue wil een exclusieve doelgroep van zowel mannen als vrouwen bereiken. Het inkomen van de lezer is bovenmodaal. Het opleidingsniveau is gemiddeld tot hoog en de leeftijd tussen de 30 en 65 jaar. De lezer heeft veel van de wereld gezien, maar vindt zijn thuis net zo belangrijk. Hij of zij behoort niet tot de grijze massa, maar wil zich onderscheiden. Zeker wat het interieur aangaat. Ten slotte heeft de lezer sfeer én exclusiviteit hoog in het vaandel staan.

Klik hier voor de tarieven Maison Revue 2012-13