Maison Revue Winter 2013/2014 is uit!

Een huis moet een ziel hebben, een eigen karakter. De ziel wordt vooral bepaald door wie er woont. Het gaat om iets ongrijpbaars. Als interieursty- liste luister ik heel goed naar de wensen van een klant. Ik probeer vaak op te vangen wat iemand onbewust uitstraalt en dat te vertalen naar het interieur. Met kleuren, met vormen, met verhoudingen. Daarom is dit vak zo bijzonder. Je creëert de cocon waar mensen zich veilig gaan voelen, waar ze zich kunnen terugtrekken.

Wie het interieur wil veranderen of wie een woning gaat inrichten heeft tegelijkertijd inspiratie nodig. Waar kun je die beter vinden dan in exclusieve reportages? Wij bieden in deze Maison Revue bijzondere huizen én bijzondere mensen. We hebben de ontwerpers die ons vaak interieurre- portages leveren gevraagd naar hún inspiratie. Dan blijkt dat Willy Kok iets heeft met bloemen en dat Rudolf de Jong erg houdt van de stijl van de jaren dertig.

Verder in deze Maison Revue onder andere spectaculaire woonreportages uit Den Haag, Spanje en België, aandacht voor luxueus bedlinnen en een bijzondere kijk op tuinen.

Wil jij deze Maison Revue bestellen? klik dan hier!.

Bezoek de website Dias SchouwenAdvertentie

Leave a reply