Maison Revue Winter Editie 2013 is uit!

Het hart van ons huis in de winter. Is dat de woonkamer of de keuken? Is het de haard of het fornuis? Ieder zal zijn eigen keuze maken. Wat ik zeker weet is dat we in de winter graag thuis zijn waar het warm en behaaglijk is. De Maison Revue winter editie 2013 biedt volop reportages die dat thuis- gevoel benadrukken. Niet alleen besteden we veel aandacht aan haarden en kachels, ook laten we u weer bijzondere interieurs zien. Het geeft altijd weer veel voldoening de bijzondere huizen te selecteren, de foto’s te maken en vervolgens de sfeer die je voelt in een huis ook van de pagina’s van Maison Revue te laten afspatten.

Hoe prettig en warm het binnen ook is, we gaan in dit nummer ook naar buiten. De prachtige hotelsuites van de Nederlandse topdesigner Marcel Wanders bijvoorbeeld doen de reislust direct kriebelen.
Ons verhaal voor Parijs is wellicht een aansporing om de lichtstad (weer eens) te bezoeken.

Zoals de lezers van ons gewend zijn geven we ook aandacht aan die bijzondere bedrijven in Nederland die met passie en ambachtelijk vakmanschap bijzondere woonwensen in vervulling kunnen laten gaan.

Bestel de nieuwe Maison Revue Winter Editie 2013 via de website.

Leave a reply