Over Maison Revue

MAISON REVUE is een woonmagazine dat al 6 jaar bestaat en komt 2x per jaar uit. Het is een sfeervol magazine voor mensen die willen genieten van een exclusief interieur. Een blad met interessante en boeiende artikelen over bijzondere locaties. Een woonwereld van en voor eigenzinnige, creatieve mensen.

Maison Revue is een tijdschrift dat de lezer lang bij zal blijven. Door ruim opgezette, sfeervolle foto’s worden details belicht die het inrichten van een interieur zo persoonlijk en exclusief maken. Daardoor is het magazine niet alleen interessant voor de lezer, maar ook voor de adverteerder.

U als adverteerder bereikt een geinteresseerde en koopkrachtige doelgroep die in Maison Revue ideeen opdoet voor de verfraaiing van de woning. De lezer associeert zich met dat segment en dus met uw product. Onderscheidend is zeker dat MAISON REVUE gemaakt wordt door een interieurspecialist zelf en daardoor een geheel eigen signatuur creëert.

De reportages worden gemaakt met u in het achterhoofd. De inhoud is immers gericht op exclusieve winkels met deskundigheid op het gebied van wonen, design en lifestyle. Daarnaast zullen er ook woon- en interieurreportages uit Frankrijk, Spanje, Italie en Portugal in het blad verschijnen; landen die een andere, interessante kijk op interieur en decoratie hebben.

Maison Revue bereikt een exclusieve groep van zowel mannen als vrouwen. Het inkomen van de lezer is bovenmodaal. Het opleidingsniveau is gemiddeld

tot hoog en de leeftijd tussen de 30 en 65 jaar. De lezer heeft veel van de wereld gezien, maar vindt zijn huis net zo belangrijk. Hij of zij behoort niet tot de grijze massa, maar wil zich onderscheiden. Zeker wat het interieur aangaat. Tenslotte heeft de lezer sfeer en exclusiviteit hoog in het vaandel staan.

Algemene Informatie:
Nederlandstalig
Verschijnt 2x per jaar  in Nederland en Belgie
Oplage!40.000
Verkoopprijs: 5.95 euro
Verspreiding via tijdschriftenwinkels, grootwarenhuizen, abonnementen en beurzen.